pagina-banner

Bedrijfsprofiel

Over ons
AdbLOM staat voor adviesbureau voor de Leefomgeving. Wij beschikken over een team van deskundigen op het gebied van de Omgevingswet. Onze mensen hebben kennis op het gebied van bouwen, ruimtelijke ordening en milieu. AdbLOM staat voor maatwerk en kwaliteit. Wij werken continue aan het verbeteren van onze bedrijfsprocessen. Zorgvuldigheid en betrokkenheid staan bij ons centraal. Zo kunnen wij u optimaal van dienst zijn.

AdbLOM is in oktober 2010 opgericht door omgevingsdeskundige Erik Jacobs.
erik-jacobs‘’Als omgevingsdeskundige heb ik jarenlang bedrijven en overheden geadviseerd en begeleid bij vragen over milieu. In de loop der jaren ontdekte ik dat mijn affiniteit ligt bij het adviseren en begeleiden van complexere, grotere bedrijven. Denk hierbij aan productiebedrijven, de voedingsmiddelenindustrie, kunststofverwerking, metaalsector en bedrijven met (grote) opslagen van gevaarlijke en bodembedreigende stoffen.”

Docent en coach
‘’Ik heb als docent lesgegeven over milieuwetgeving en beginnende professionals gecoacht bij hun loopbaanontwikkeling. Ik vind dat regelgeving werkbaar moet zijn voor bedrijven en instellingen. Toch wordt dit door de ondernemers soms anders ervaren. Zij menen dat milieuwetgeving zeer complex is en continue verandert. Uit ervaring weet ik dat dit niet altijd klopt. Er zijn ‘meerdere wegen die naar Rome leiden’. Het is mijn taak de juiste ‘weg’ voor u te vinden zodat een vergunning werkbaar is en geen belemmering vormt voor uw bedrijfsvoering.”

Gediplomeerd milieutechnoloog
’’Ik ben gediplomeerd milieutechnoloog; met als specialisatie milieu, onderzoek en sanering. Daarnaast heb ik de diploma’s Adviseur Lokale Overheid (HBDO fysieke leefomgeving) en Toezicht en Handhaving Omgevingsrecht (Handhaving milieuwetgeving) in de loop der jaren behaald. Wilt u een resumé? Klik dan hier.”

Ja, ik wil graag meer informatie »